Home » Info

Info

Avaa maailmasi!

Openworld on vuonna 2000 perustettu matkailuun, ulkoilmaelämään, kiipeilyyn, retkikuntiin ja kestävään kehitykseen keskittynyt yhteisö.

Tavoitteenamme on tuottaa elämyksiä ja välineitä, joiden avulla jokainen voi avata maailmaansa.

* * *

Openworldin henki syttyi vuonna 1997, kun perustajakaksikko Juha Viitala ja Kalle Viira matkasivat läpi Lähi-idän ilman minkäänlaista matkailukokemusta ja tajusivat, että maailma on kaikkien ulottuvilla ja kaikilla pitäisi olla oikeus ja velvollisuus tutusta maailman kulttuureihin ja ihmeisiin.

Itse olemme jatkaneet sillä tiellä ja haluamme samalla teemalla rohkaista ihmisiä matkustamaan ja kokemaan.

* * *

Vuonna 2001 Openworld matkusti maailman ympäri vieraillen 23 eri maassa 5 eri mantereella ja kirjoitti ja kuvasi matkastaan raporttia MTV3 Internetiin. Sivusto oli hyvin samankaltainen kuin nykyiset matkablogit. Matkan teemana seurasi ajatus siitä, että kuka tahansa voi tehdä saman ja matkailuun ei tarvita erityisiä kykyjä, ominaisuuksia tai lähtökohtia.

* * *

Vuonna 2006 Openworld.fi –sivusto perustettiin ja sen on alusta saakka jakanut  viestiä avoimemmasta maailmasta ja seurannut myös suomalaisten seikkailijoiden ja retkeilijöiden tekemisiä Suomessa ja maailmalla.

Erilaisten retkikuntien, tutkimusmatkojen ja puhtaasta seikkailunhalusta toteutettujen projektien määrä on kasvanut viime vuosina Suomessa merkittävästi ja Openworld pyrkii löytämää nämä seikkailut ja uutisoimaan ne.

Näille sivuille keräämme uutisia ja tapahtumia niin suomalaisesta näkökulmasta kuin kansainvälisesti kiinnostavista tapahtumista.

Vietämme ison osan ajastamme maailmalla erilaisten harrasteiden ja projektien kimpussa. Näitä uutisoimme myös aika ajoin.

* * *

Terveisin,

Openworldin porukka!

Ota yhteyttä:
info(at)openworld.fi
Openworld – Adventure Network

Katso myös muut sivut:
Openworld.TV – Matkalla jossain, www.openworld.tv
Adventure Search Network, www.adventuresearch.net
Friendship Highway, www.friendshiphighway.fi

Openworld wikipediassa

OPENWORLD - Adventure Network
Yhteistyössä:


Ota yhteyttä

Openworld Adventure Network
c/o NetGen Oy


email: info@openworld.fi
Katso myös | www.openworld.fi | www.mandalatravel.fi | www.juhaviitala.com | www.relaa.com