Ultrajuoksun synnyinmailla
13. 03. 2014 – 09:39 | 414 Comments

Vuonna 1974 juoksija ja hevosmies Gordy Aislegh päätti osallistua 100-mailin ratsastuskisaan Sierra Nevadan vuoristossa, juosten. Yksi aikakausi sai alkunsa.

Jaa/tallenna

Read the full story »
Kiipeily

Matkailu

Retkikunnat

Varusteet

Yhteiskunta

Home » Juuri nyt, Kiipeily, Retkeily

Helsinki Adventure Night ja Reel Rock Tour 8 – 19.10.2013

Submitted by on 3. 09. 2013 – 13:23149 Comments

HAN 2013

Helsinki Adventure Night 2013 & Reel Rock Tour 8

Vuoden parhaat ulkoiluleffat valtaavat jälleen BioRexin 19.10. HAN:a juhlistetaan nyt koko päivän ja mukana on monenlaista ohjelmaa. Terveloa mukaan!

Paikka: BioRex. Lasipalatsi
Aika: 19.10. Lauantaina
Kello: 13.00 – 01.30, Adventure Night alkaa 15:30
Liput 18e
Lipunmyynti. http://boulderkeskus.com/fi/han/

Ohjelma:

13:00 Outdoor kamakirppis
Nyt on loistava mahdollisuus päästä käytetystä gearista eroon ja tehdä löytöjä. Varaa oma pöytä tai tuo käytetyt kamat kimppapöydälle myyntii. Oman pöydän voi varata etukäteen tai mikäli pöytiä on jäljellä voi varata vielä lauantaina paikanpäältä. Oman pöydän hinta on 20e. Tilassa myös myyntipiste, jonne voi tuoda kamoja myyntiin. Myynnistä otamme 10% komission. Paikanpäälle tehdään myös vaihtopöytä, jonne voit vaihtaa tavaraa. Eli tuo 1 kama ja ota tilalle toinen. Lisätiedot pöytien varauksesta pian!

15:00 Kirppis loppu ja pieni vilvoittelu ulkotiloissa.

15:30 Ovet auki- Helsinki Adventure Night
Mahdollisuus tutustua yhteistyökumppanien tarjontaan. Myös baari auki.

16:00 – 17:00 The Last Great Climb – special edition
Autana filmin tekijöiden uusin seikkailu vie viimeisille kiipeämättömille seinämille Etelämantereelle. Elokuvassa seurataan Leo Holdingin, Jason Picklesin ja Sean Learyn ensinousuyirystä uljaalle Ulvetana Peakin huipulle Queen Maud Landissä Antarcticalla. Leffan maailman ensi-ilta on 1.11. mutta elokuvan tuottaja on luvannut tehdä 40 minuutin “special editionin Adventure Nightille. Tämä siis loistava tilaisuus nähdä elokuva ennen maailman ensi-iltaa.

http://www.youtube.com/watch?v=IqkxeZza5mM

17:00 -18:00  STEPS
Maailman ensimmäinen ympäristöystävällinen vapaalaskuelokuva. Voiko vapaalaskua tehdä ympäristöystävällisesti? Steps-elokuva esittelee joukon huippulaskijoita, jotka ovat valinneet uuden tyylin matkustamiseen ja laskemiseen. Lentämisen sijaan kuljetaan julkisilla välineillä, vuorille kiivetään jalan, lento-otokset kuvataan liitovarjoilla. Vakuuttavaa laskemista ja vuoropuhelua laskijoiden suhteesta vuoriin ja ympäristöön.

Yksi filmin tuottajista ja Ride Greener yhteisön perustaja, vuoriopas, Patagonian lähettiläs Sten Smola vierailee tapahtumassa ja kertoo hieman tarkemmin heidän laskuideologiasta ja filmin teosta.
www.ridegreener.org

http://vimeo.com/59988384

18:00 – 19:15 Chasing Ice
Oscar-ehdokkuudella palkittu ja kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla useita palkintoja voittanut Chasing Ice saa Suomen ensi-iltansa Helsinki Adventure Nightilla. Dokumenttielokuvassa seurataan ennen näkemättömällä projektilla jäätiköiden sulamista eri puolilla maailmaa. Yksi vuosikymmenen parhaita dokumenttielokuvia. http://www.chasingice.com/

http://www.youtube.com/watch?v=eIZTMVNBjc4

19:15 – 19:30 Vuoden ulkoiluteko-palkinnon luovutus, Relaa.com
Viime vuoden tapaan Relaa.com ja arvovaltainen raati palkitsee vuoden 2013 ulkoiluteon.

19:30 Väliaika

21.00 Reel Rock Tour 8
Tänä vuonna jälleen maailmalla jo kulttimaineeseen noussut Reel Rock Film Tour esitetään kokonaisuudessaan tapahtumassa. Mukana taas kiipeilyä monelta kantilta Everestiltä, brittien kautta Borneoon ja paljon muuta.

- The Sensei, Yuhi Hirayama ja Daniel Wood kiipeävät huikean ensinousun Mt. Kinabalun rinteillä Borneolla.
- High Tension, Ueli Steckin ja Simone Moron nopeuskiipeily-yritys Mt. Everestillä, joka päätyy traagiseen konfliktiin paikallisten sherpojen kanssa.
- Spice GIrl, Hazel Findlay ja Emily Harringronin naisenergiaa brittiseinillä, jotka ovat yleensä olleet “isojen poikien” temmellyskenttää.

ja paljon muuta.

http://reelrocktour.com/reelrock8tour/

23.00 Palkintojen jako ja jatkobileet
Leffaähkyn jälkeen jaamme taas tapahtuman osallistujille kosolti mukavia tuotepalkintoja. Tämän jälkeen luvassa mainiot jatkokekkerit aina puolikahteen! Mukana taas hyvää meininki, DJ ja baarin antimia.

01:30 Tapahtuma päättyy

Tapahtuman pääyhteistyökumppani

Boulderkeskus

Yhteistyössä

Petzl
The North Face
Hestra
Adventure Partners
Crossfit 8000
Mandala Travel
Trekki


149 Comments »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

Currently you have JavaScript disabled. In order to post comments, please make sure JavaScript and Cookies are enabled, and reload the page.

OPENWORLD - Adventure Network
Yhteistyössä:


Ota yhteyttä

Openworld Adventure Network
c/o NetGen Oy


email: info@openworld.fi
Katso myös | www.openworld.fi | www.mandalatravel.fi | www.juhaviitala.com | www.relaa.com