Ultrajuoksun synnyinmailla
13. 03. 2014 – 09:39 | 414 Comments

Vuonna 1974 juoksija ja hevosmies Gordy Aislegh päätti osallistua 100-mailin ratsastuskisaan Sierra Nevadan vuoristossa, juosten. Yksi aikakausi sai alkunsa.

Jaa/tallenna

Read the full story »
Kiipeily

Matkailu

Retkikunnat

Varusteet

Yhteiskunta

Home » Kiipeily, Retkikunnat, Yleistä

Carina Räihästä ensimmäinen suomalaisnainen Everestin huipulla!

Submitted by on 17. 05. 2010 – 08:45761 Comments

Suomalaisnaisten kilpajuoksu maailman korkeimman vuoren, Mount Everestin herruudesta on päättynyt. Päivän etumatkan turvin huipullenousuyritykseen lähtenyt Carina Räihä saavutti tavoitteensa tänään aamuyöstä Suomen aikaa. Kilpakumppani Anne-Mari Hyryläinen on tuulten yltyessä vuorella palannut perusleiriin ja yrittää varmasti päästä huipulle vielä seuraavan sääikkunan aikana.

Asiasta ensimmäisenä uutisoi Helsingin Sanomat verkkosivuillaan kello 7.51, kertoen samalla toisesta hienosta suorituksesta suomalaisnaiselta. Ultima Thule Greenland 2010 retkikunnan mukana hiihtänyt Johanna Nousiainen on nyt ensimmäinen Grönlannin jäätikön yli hiihtänyt suomalaisnainen.

Openworld onnittelee molempia upeasta suorituksesta!

Kuva: www.carinaraiha.com

Kuva: www.carinaraiha.com

761 Comments »